Amazic

Vandaag de dag wordt u geconfronteerd met een landschap dat bijna dagelijks wordt verstoord door nieuwkomers, opwindende technologieën en een in het oog springend potentieel.

Nieuwe technologieën ontwikkelen zich veel sneller, verhogen daardoor de efficiëntie, creëren nieuwe markten en bedrijfsmodellen en herdefiniëren de verwachtingen van de klant.

Uw organisatie moet voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen of gelijke tred te houden met concurrenten, het beste talent aan te trekken en te behouden en te groeien.

En de juiste mensen in uw organisatie moeten bereid zijn om met de hele organisatie te communiceren, de tools van de organisatie te gebruiken en samen te werken om strategieën te implementeren, systemen te integreren en bedrijfsdoelen te bereiken.

Het is essentieel dat uw organisatie haar werknemers de vaardigheden biedt die ze nodig hebben voor digitale transformatie en hen helpt vaardigheden te ontwikkelen die zijn afgestemd op duidelijke bedrijfsdoelstellingen.

Samenwerken met Amazic kan u helpen bij het afstemmen van technologie, bedrijfsmodellen en processen en kan de prestaties van uw organisatie m.b.t. een succesvolle digitale transformatie verbeteren.

De reden voor Amazic om onze software te vervangen was tweeledig. In verband met uitbreiding van onze activiteiten en een groei daarvan hebben wij een nieuwe fiscale en juridische structuur neergezet om klaar te zijn voor de toekomst. Daarnaast zochten wij naar optimalisatie van onze werkzaamheden in een moderne omgeving en uitbreiding voor een nieuwe administratie (Amazic Services UK Ltd.).
Gekozen is voor Exact Online doordat ondergetekende al beschikte over een redelijke kennis van het pakket en een enthousiast gebruiker was. Daarnaast sluit het pakket uitstekend aan bij de behoefte van Amazic voor wat betreft stuur- en bestuur-informatie. Het totale proces van Order tot Cash is inzichtelijk en “het potje” waar het in moet landen bij de afdeling Finance is duidelijk, m.a.w. de financiële integratie-elementen zijn perfect ingericht.
Ik heb met vele ERP-pakketten mogen werken bij diverse bedrijven als Financial Controller, Sector Controller en CFO maar voor mij is Exact Online een van de beste.

De implementatie is vlekkeloos verlopen, waarbij klant- en servicegerichtheid hoog in het vaandel stonden, niet alleen uitvoerend maar ook adviserend met een hoog niveau kennis van Exact.

De begeleiding was uitstekend, niet alleen uitvoerend maar ook adviserend met een hoog niveau kennis van Exact. Complimenten voor de consultant die duidelijk communiceerde, zich goed wist in te leven in onze organisatie en goed wist te luisteren naar onze wensen.

Belangrijk voordeel van het gebruik van Exact Online is dat wij efficiënter kunnen werken en diverse rapporten weten aan te passen wat een visitekaartje voor ons bedrijf is geworden.

Organisaties die overwegen over te stappen naar andere software raad ik aan: niet wachten maar doen!

Voor meer referenties: