Referenties Zakelijke Dienstverlening

Onze klanten vertellen hun ervaringen over de begeleiding bij de implementatie van Exact Online Zakelijke Dienstverlening (Projecten) door BSH.

Lees hieronder een aantal klantervaringen.

Introductie PW Consulting

Exact Online Uren & Facturen

PW Consulting is marktleider op het gebied van SAS technologie in Nederland. Wij leveren rond SAS alle denkbare diensten waaronder consultancy, ontwikkeling, het testen van software, het verzorgen van trainingen, implementatie en beheer. Onze klanten bevinden zich met name onder de top 100 ondernemingen van Nederland. Met bijna 70 consultants zijn wij actief in alle branches, waaronder verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, overheid, farmaceutische industrie en (zakelijke) dienstverlening.

Introductie TENDERWORKS B.V.

Exact Online Project Management

Tenderworks B.V. is een pas 2 jaar oud maar snelgroeiend bedrijf dat luxe tenderboten voor de megajacht-industrie vervaardigt. De schepen worden van begin tot het einde helemaal handgemaakt naar de wensen van de klant.

Introductie Stichting Plein C

Exact Online Uren & Facturen

Stichting Plein C, expertisecentrum cultuur & onderwijs gevestigd in Haarlem adviseert en ondersteunt het onderwijs, het culturele veld en gemeenten bij het opstellen van cultuurbeleid in relatie tot de culturele omgeving.

Introductie Factor50 Informatieveiligheid

Exact Online Project Management

Factor50 Informatieveiligheid BV zijn specialisten op het gebied van informatieveiligheid binnen zorgverlening, onderwijs, notariaat en handelsondernemingen. Dit beperkt zich niet tot advies en begeleiding omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming en de voorkoming van incidenten en datalekken.

Introductie Loonbedrijf van Nieuwkoop

Exact Online Project Management

Loonbedrijf van Nieuwkoop is een veelzijdig bedrijf wat voornamelijk specialistische, machinale diensten verricht op het gebied van de moderne tuinbouw (bijvoorbeeld het versnipperen van oude gewassen in kassen) en op het gebied van de cultuurtechniek (bijvoorbeeld graaf- en egaliseerwerkzaamheden).

Introductie BME Asbest Consult B.V.

Exact Online Project Management

BME groep is een advies- en ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in asbestvraagstukken, variërend van onderzoek en projectbegeleiding tot beleidsondersteuning en risicomanagement. We adviseren over risico’s en beheer op het gebied van asbest en voeren op deze gebieden de wettelijk verplichte inspecties uit. We kunnen projecten van A tot Z begeleiden, alle risico’s in kaart brengen en deze zo efficiënt mogelijk beheersbaar maken.

Introductie Houweling Architecten

Exact Online Project Management 

Houweling Architecten luistert, visualiseert en realiseert.
Uw ideeën, woorden, knipsels, foto’s, uitspraken weten wij als geen ander om te zetten in een passend ontwerp. Wij voegen onze kennis, ervaring, creativiteit en ons inlevingsvermogen toe om te komen tot dat wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken.
Luisteren In elke woning staat het woongenot van de opdrachtgever centraal. We beginnen met luisteren omdat ons doel is dat u in een door ons ontworpen woning/gebouw optimaal geniet en met plezier kan wonen, werken of recreëren. Uit het eerste gesprek filteren wij de kern van uw (woon)wensen. Deze verwerken wij in uw schetsplan op maat.
Visualiseren
Maatvoering; Vormgeving; Materialen. Het schetsplan wordt uitgewerkt naar concretere tekeningen, een passend ontwerp met een uitstraling die bij u past. Iets wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken. Een 3D visualisatie of maquette brengt uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.
Realiseren De tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend, de ontwikkelaar en aannemer bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. Bezoek aan de bouwlocatie, afstemming met de aannemer, hulp bij de vergunningsaanvragen. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring op dit vlak.
Nieuwsgierig? Bekijk onze website: www.houweling-architecten.nl

Introductie InnovationQuarter

Exact Online Project Management 

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland.
Wij financieren innovatieve bedrijven in alle levensfasen, assisteren buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseren samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Zo werken wij aan een economisch sterk Zuid-Holland.

Introductie Door Verspreidingen

Exact Online Project Management 

Door Verspreidingen is een postbedrijf gevestigd in Amsterdam. Samen met onze medewerkers verspreiden wij miljoenen brieven per jaar. We bezorgen geadresseerd & ongeadresseerd drukwerk voor onder meer gemeenten, instanties, overheid, banken en uitgeverijen.

Introductie WePublic

Exact Online Project Management 

Wepublic B.V. is een jong en snelgroeiend advieskantoor. Wij helpen organisaties bij het oplossen van strategische vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. We hebben zo’n 25 adviseurs in dienst.

Wilt u weten wat BSH voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat BSH voor mij kan betekenen