Referenties Zakelijke Dienstverlening

Onze klanten vertellen hun ervaringen over de begeleiding bij de implementatie van Exact Online Zakelijke Dienstverlening (Projecten) door BSH.

Lees hieronder een aantal klantervaringen.

Introductie Movement on the ground

Exact Online Projecten Plus

Opgericht door een groep onafhankelijke zakenmensen en creatievelingen die werden geraakt door de Europese vluchtelingencrisis en tot actie werden geroepen, is Movement On The Ground uitgegroeid tot een team van gelijkgestemde individuen die vastbesloten zijn verandering te brengen op humanitair gebied. Wij geloven dat ieder mens die uit zijn huis wordt verdreven recht heeft op een menswaardige opvang. We voorzien een wereldwijde beweging van mensen, organisaties en bestuursorganen die ervoor zorgt dat elk mens dat uit zijn huis wordt verdreven een waardige ontvangst krijgt.

Introductie Huijsman & van Muijen Installatieadviseurs

Exact Online Projecten Plus

Huisman & van Muijen Installatieadviseurs is gevestigd te ’s-Hertogenbosch en is met ca. 35 medewerkers al ruim 83 jaar een begrip in installatieadvies. Wij geven technisch advies in installaties in de meest brede (én specialistische) zin van het woord en beschikken over een zeer diverse portfolio in diverse sectoren waaronder ook de woningbouw. Wij adviseren in complexe duurzame installaties voor innovatieve omgevingen en eigentijdse gebouwen, maar ook in de renovatie van bestaande gebouwen en worden als zodanig ook wel de architect van de techniek genoemd.

Na zo’n 15 jaar met Exact Globe te hebben gewerkt merkten wij dat wij daarin bepaalde functionaliteit misten zoals het online uren invoeren door alle medewerkers, verdere automatisering van projectenfacturering en altijd en overal inzicht in de stand van zaken van de lopende projecten door de adviseurs.

We hebben 3 pakketten gedetailleerd nader bekeken en presentaties hiervan op kantoor gehad. Na nader overleg met het MT is uiteindelijk gekozen voor Exact Online, mede door de sterke voorkeur van het hoofd administratie i.v.m. de ruime ervaring met Exact.

Introductie DP6 Architectuurstudio

Exact Online Projecten Plus

DP6 architectuurstudio B.V. is een architectenbureau met projecten op het gebied van utiliteitsbouw, woningbouw, infrastructuur, stedenbouw, landschap en interieur. Ons bedrijf is in 1999 opgericht en is gevestigd aan het Doelenplein 6 op een mooie locatie in de binnenstad van Delft. Wij werken met grote gedrevenheid aan bijzondere, vernieuwende en hoogwaardige architectuur. Onze gebouwen prikkelen de zintuigen, zowel in vormgeving, kleurgebruik, licht als materiaal. Wij werken met een enthousiaste en deskundige club mensen. daarbij staan de wensen van de opdrachtgever en gebruikers altijd centraal.
Onze bedrijfsfilosofie is gericht op openheid en betrokkenheid van alle medewerkers bij de verschillende projecten. De medewerkers hebben zowel een ontwerp- als een technische achtergrond en zijn daardoor gedurende het gehele ontwerp- en uitvoeringsproces breed inzetbaar. Bovendien beschikken zij over een brede kennis: van ontwerp tot uitvoering, van stad tot interieur, van proces en van kosten.

Introductie Publiqare

Exact Online Projecten Professionals

Publiqare levert software en implementaties van contentplatformen voor uitgevers, marketingafdelingen en creatieve bureaus. Dat doen we door heel EMEA met vestigingen in Veenendaal, Londen en Porto.

Belangrijkste redenen om onze software te gaan vervangen waren tijdwinst en efficiency.
Wij werkten met een CRM-systeem voor facturatie en projecten. Voor tijdregistratie werkte dit prima, maar de facturatie kostte veel tijd en er was geen integratie met de boekhouding. Ook werkten wij nog vrijwel uitsluitend met abonnementen en met name het inrichten daarvan was tijdrovend.

Cherubs klein 2

Introductie Cherubs Beveiliging

Exact Online Projecten Essentials

Het is vanuit de liefde voor het vak, opgebouwde kennis en jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid en bewaking dat Cherubs Beveiliging een omgeving kan creëren waar comfort én veiligheid samengaan. Een omgeving waar mensen gezien worden en zich welkom voelen. Waar werknemers zich in uw pand goed kunnen focussen op de taken die ze uitvoeren. In onze omgeving, want zo voelen de panden die wij beheren: als onze omgeving. Zo dragen wij direct bij aan het succes van uw pand. Door onzichtbaar te zijn, en toch voelbaar aanwezig.

Wij zijn gespecialiseerd in het reduceren van schijnveiligheid en het vergroten van gebruikscomfort in en om bedrijfspanden. Dat doen we langs vier domeinen:

* Beveiliging van kantoren, winkels en industrie
* iLOQ sluitsystemen
* Locatiemanagement
* Gastvrouw-/heerschap op bedrijfslocaties

Introductie Onegini

Exact Online Projecten Professional

Onegini is opgericht in 2011 en ondersteunt inmiddels meer dan tweehonderd labels van klanten met meer dan 45 miljoen accounts verspreid over meerdere landen. Onder de klanten bevinden zich organisaties als AEGON, Coolblue, CZ, Menzis, NS, Van Lanschot en VGZ. Met het Onegini-platform biedt het bedrijf een omnichannel Customer Identity en Access Management-oplossing (CIAM) voor de banken-, verzekering- en pensioensector. Met Onegini kunnen organisaties op een snelle en veilige manier mobiele apps en digitale portalen voor consumenten, werkgevers en adviseurs realiseren, waarbij ze zich niet hoeven te bekommeren over de registratie, login en het beheren van de digitale identiteit. Voor meer informatie, bezoek www.onegini.com.

Introductie Werkgeversvereniging AWVN

Exact Online Projecten Professional

Werkgeversvereniging AWVN staat dit jaar honderd jaar voor
‘vernieuwend werkgeven.’
Algemene Werkgeversvereniging Nederland werd in 1919 opgericht met als doel succesvolle onderhandelingen te voeren over arbeidsvoorwaarden namens aangesloten bedrijven met de vakorganisaties. Tegenwoordig is AWVN betrokken bij meer dan de helft van de Nederlandse cao’s en adviseert grote en kleine organisaties actief in de dienstverlening, industrie en non-profitsector. Zo zijn zij hèt netwerk voor bedrijven en organisaties die werk maken van werkgeverschap.

Introductie Tensing GIS Consultancy B.V.

Exact Online Projecten Professional

Tensing GIS Consultancy B.V. maakt GIS-technologie toegankelijk en toepasbaar. Onze consultants realiseren state-of-the-art oplossingen op basis van Esri ArcGIS en Safe Software FME.

Introductie PW Consulting

Exact Online Projecten Essentials

PW Consulting is marktleider op het gebied van SAS technologie in Nederland. Wij leveren rond SAS alle denkbare diensten waaronder consultancy, ontwikkeling, het testen van software, het verzorgen van trainingen, implementatie en beheer. Onze klanten bevinden zich met name onder de top 100 ondernemingen van Nederland. Met bijna 70 consultants zijn wij actief in alle branches, waaronder verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, overheid, farmaceutische industrie en (zakelijke) dienstverlening.

Introductie TENDERWORKS B.V.

Exact Online Projecten Plus

Tenderworks B.V. is een pas 2 jaar oud maar snelgroeiend bedrijf dat luxe tenderboten voor de megajacht-industrie vervaardigt. De schepen worden van begin tot het einde helemaal handgemaakt naar de wensen van de klant.

Introductie Stichting Plein C

Exact Online Projecten Essentials

Stichting Plein C, expertisecentrum cultuur & onderwijs gevestigd in Haarlem adviseert en ondersteunt het onderwijs, het culturele veld en gemeenten bij het opstellen van cultuurbeleid in relatie tot de culturele omgeving.

Introductie Factor50 Informatieveiligheid

Exact Online Projecten Plus

Factor50 Informatieveiligheid BV zijn specialisten op het gebied van informatieveiligheid binnen zorgverlening, onderwijs, notariaat en handelsondernemingen. Dit beperkt zich niet tot advies en begeleiding omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming en de voorkoming van incidenten en datalekken.

Introductie Loonbedrijf van Nieuwkoop

Exact Online Projecten Plus

Loonbedrijf van Nieuwkoop is een veelzijdig bedrijf wat voornamelijk specialistische, machinale diensten verricht op het gebied van de moderne tuinbouw (bijvoorbeeld het versnipperen van oude gewassen in kassen) en op het gebied van de cultuurtechniek (bijvoorbeeld graaf- en egaliseerwerkzaamheden).

Introductie BME Asbest Consult B.V.

Exact Online Projecten Plus

BME groep is een advies- en ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in asbestvraagstukken, variërend van onderzoek en projectbegeleiding tot beleidsondersteuning en risicomanagement. We adviseren over risico’s en beheer op het gebied van asbest en voeren op deze gebieden de wettelijk verplichte inspecties uit. We kunnen projecten van A tot Z begeleiden, alle risico’s in kaart brengen en deze zo efficiënt mogelijk beheersbaar maken.

Introductie Houweling Architecten

Exact Online Projecten Plus 

Houweling Architecten luistert, visualiseert en realiseert.
Uw ideeën, woorden, knipsels, foto’s, uitspraken weten wij als geen ander om te zetten in een passend ontwerp. Wij voegen onze kennis, ervaring, creativiteit en ons inlevingsvermogen toe om te komen tot dat wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken.
Luisteren In elke woning staat het woongenot van de opdrachtgever centraal. We beginnen met luisteren omdat ons doel is dat u in een door ons ontworpen woning/gebouw optimaal geniet en met plezier kan wonen, werken of recreëren. Uit het eerste gesprek filteren wij de kern van uw (woon)wensen. Deze verwerken wij in uw schetsplan op maat.
Visualiseren
Maatvoering; Vormgeving; Materialen. Het schetsplan wordt uitgewerkt naar concretere tekeningen, een passend ontwerp met een uitstraling die bij u past. Iets wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken. Een 3D visualisatie of maquette brengt uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.
Realiseren De tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend, de ontwikkelaar en aannemer bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. Bezoek aan de bouwlocatie, afstemming met de aannemer, hulp bij de vergunningsaanvragen. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring op dit vlak.
Nieuwsgierig? Bekijk onze website: www.houweling-architecten.nl

Introductie InnovationQuarter

Exact Online Projecten Plus 

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland.
Wij financieren innovatieve bedrijven in alle levensfasen, assisteren buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseren samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Zo werken wij aan een economisch sterk Zuid-Holland.

Introductie Door Verspreidingen

Exact Online Projecten Plus 

Door Verspreidingen is een postbedrijf gevestigd in Amsterdam. Samen met onze medewerkers verspreiden wij miljoenen brieven per jaar. We bezorgen geadresseerd & ongeadresseerd drukwerk voor onder meer gemeenten, instanties, overheid, banken en uitgeverijen.

Introductie WePublic

Exact Online Projecten Plus 

Wepublic B.V. is een jong en snelgroeiend advieskantoor. Wij helpen organisaties bij het oplossen van strategische vraagstukken op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. We hebben zo’n 25 adviseurs in dienst.

Wilt u weten wat BSH voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat BSH voor mij kan betekenen