Partners

Blue10 automatiseert jouw administratie

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van in- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waardoor gebruikers de controle en het overzicht houden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring en zijn in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden. Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in je administratie.

vPlan: de hoogwaardige planoplossing

vPlan biedt een kwalitatief hoogwaardige online planoplossing voor bedrijven in de maakindustrie, groothandel en zakelijke dienstverlening.
vPlan sluit naadloos aan op Exact Online, waardoor het mogelijk is om makkelijk de verkoop, inkoop- en werkorders vanuit Exact Online te plannen in vPlan.

Bedrijven hebben met vPlan altijd actueel inzicht in belangrijke KPI’s, zoals capaciteit, voorraad en doorlooptijden.
Kijk voor meer informatie op www.vplan.nl

WerkbonApp: nooit meer papieren werkbonnen!

 

WerkbonApp is dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. WerkbonApp is gemaakt voor de ondernemer die een slag wil slaan met het efficiënter inrichten van de buitendienst. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zeer eenvoudig in gebruik. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet terwijl je indruk op je klant maakt. Papierloos en Transparant.

En vooral Makkelijk.  Kijk hier de video WerkbonApp-in-2-minuten.

WerkbonApp is verkozen door de telecom sector als beste digitale werkbon voor bedrijven 2017. Bovendien is WerkbonApp door Exact genomineerd voor industry App of the year

Het concept heeft bewezen klanten niet alleen geld te besparen maar ook op te leveren. Lees hier verder

Wilt u weten wat BSH voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat BSH voor mij kan betekenen