Referenties Handel

Onze klanten vertellen hun ervaringen over de begeleiding bij de implementatie van Exact Online Handel door BSH.

Lees hieronder een aantal klantervaringen.

Introductie De Spiegelfabriek

Exact Online Handel Basis

DesignSpiegels.nl is onderdeel van De Spiegelfabriek B.V. in Naarden. Sinds 2006 ontwerpen wij fraaie en innovatieve badkamer spiegels en spiegelkasten met verlichting en verwarming. Hierbij verzorgen we het totale traject van ontwerp tot kwaliteitscontrole en distributie naar onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Naast ons eigen label bieden we spiegels en spiegelkasten aan van andere trendsettende Europese fabrikanten.

De belangrijkste reden om ons oude systeem te gaan vervangen was de groei van het aantal orders, waardoor het systeem een aantal van haar grenzen bereikte. Daarnaast was het vanuit het oogpunt van efficiëntie onze wens te kunnen koppelen met zowel het Exact Online systeem van een van onze vaste afnemers als met ons eigen magazijn bij logistiek dienstverlener MoreStorage.

.

Introductie Van Opzeeland

Exact Online Handel Premium

Van Opzeeland Techniek B.V. is een relatief jong bedrijf, gevestigd in Nootdorp. Het is een Technische groothandel, feitelijk een winkel met een heel breed assortiment: gereedschappen, machines en materialen.

In mei 2019 is daar nog een technische groothandel bijgekomen, namelijk Hugo Schipper uit Den Haag. Dit bedrijf bestaat dit jaar 100 jaar. Door deze samenwerking is niet alleen ons assortiment nog groter geworden, maar is ook onze kennis verbreed. Wij werken voor een heel breed arsenaal klanten: ministeries, offshorebedrijven, installatiebedrijven in het MKB maar ook zzp’ers en particulieren. Onze kracht is drievoudig: kennis, service en maatwerk.

 

.

Introductie extreme cashmere

Exact Online Handel 

A project intended to last beyond the seasons
One material, one size, all people, all occasions

Het Nederlandse merk extreme cashmere is sinds de oprichting toegewijd aan het creëren en produceren van de ultieme kasjmier garderobe voor iedereen en ieder lichaam. Het merk volgt een heldere esthetiek van heruitgevonden klassieke kledingstukken in verrassende kleuren en vormen, unisex en unisize, geschikt voor alle seizoenen en alle gelegenheden, sober maar speels, ontworpen om langdurig te gebruiken en van te houden.

Introductie Axces

Exact Online Handel 

De Axces Groep bestaat uit verschillende divisies welke zich stuk voor stuk, met veel kennis en ervaring, focussen op verschillende producten in- en rondom het uitlaatsysteem van industriële verbrandingsmotoren.
De productenrange van Axces is gevarieerd;
-Geluiddempers voor het reduceren van uitlaatgeluid.
-SCR systemen voor het filteren van stikstof uit de uitlaatgassen.
-Schoorstenen voor het afvoeren van gassen.
-Roetfilters voor het filteren van roet uit de uitlaatgassen.
-Water geïnjecteerde uitlaatsystemen voor (super)jachten.
-Geluiddempers onder hoge druk voor gebruik in de (proces)industrie.

 

Introductie YourHanger

Exact Online Handel Geavanceerd

Yourhanger is ontstaan vanuit Hooks Creative, Soopl en Hans Boodt Mannequins. Drie Nederlandse bedrijven die hun strepen dik hebben verdiend in de zakelijke fashion markt. Ons werd vaak de vraag gesteld of de mooie kledinghangers, die wij in grote aantallen maken voor bekende kledingmerken, los te koop zijn voor de consument. En dat heeft ons aan het denken gezet! Hoe kunnen we de mooie producten die wij maken bij de consument thuis krijgen. Immers, bij die consument thuis verdient dat mooie kledingstuk natuurlijk net zo’n mooie kledinghanger als in de winkel.

Introductie Teseo

Exact Online Handel 

Teseo is het eerste bedrijf ter wereld dat een modulair systeem van aluminium profiel voor de persluchtdistributie ontwikkelde.
Onze systemen worden toegepast voor de distributie perslucht, vacuüm, stikstof en andere vloeistoffen voor zowel de kleine ambachtelijke bedrijven als grote industriële bedrijven.

Daarnaast bieden we ergonomische en lean six sigma oplossingen op het gebied van werkbanken, draagarmsystemen en trollies voor de uitrusting van productie- en assemblagelijnen.


Introductie Total Waste Systems

Exact Online Handel 

Total Waste Systems Nederland B.V. (TWS) levert afvalinzamelingsoplossingen en producten in de breedste zin van het woord.
TWS heeft een vestiging in Nederland (Roosendaal) en één in Belgiӫ (Retie)
In totaal zijn er 11 medewerkers werkzaam en werken we met een 7- tal agentschappen:
Europlast (AT): Kunststof containers en Boxen
Meva (CZ): Stalen rolcontainers
Reflex (CZ): Depotcontainers en (semi) ondergrondse containers
Bigbelly (USA): Zelfpersende afvalbak op zonne-energie
Enevo (FI): Vulgraadmeting
Villiger (SW): Ondergrondse containers
Include (CZ); SMART Bench voor de openbare ruimte

Introductie Foodelicious

Exact Online Handel Geavanceerd 

Foodelicious is een winkel, webshop en groothandel in delicatessen. Wij importeren de mooiste merken uit heel Zuid Europa, laten deze zelf ontwikkelen en produceren al dan niet onder private label. Onze klanten zijn delicatessen winkels, luxe kaaswinkels en de betere horeca in de Benelux.

Introductie Amazic

Exact Online Handel Geavanceerd 

Amazic is opgericht in 2009 om een introductiepunt binnen de Europese markt te bieden voor toonaangevende technologieleveranciers.
Door het geven van trainingen, het opzetten van sterke communities, productverkoop te stimuleren, campagnes voor marktbewustzijn en evenementen uit te voeren, versnelt Amazic de acceptatie en groei van leveranciers door sterk te geloven in de dualiteit van geweldige technologie en geweldige mensen die het voorgoed kunnen gebruiken.
Hierdoor is Amazic uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier en adviseur in oplossingen voor partners, particulieren en veel van ’s werelds grootste organisaties in verschillende branches door een uniek platform aan te bieden voor de aanschaf van technologische producten en diensten en toegang te bieden tot opleidingscursussen.

Introductie Weveko Brandbeveiliging B.V.

Exact Online Handel 

Weveko Brandbeveliging B.V. is een erkend installatie- en onderhoudsbedrijf in de brandbeveiliging branche; dagelijks onderhouden wij brandblusmiddelen, noodverlichtingsarmaturen en brandmeldinstallaties waarbij het laatste onze hoofdtaak is.

Wilt u weten wat BSH voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat BSH voor mij kan betekenen