Referenties

Onze klanten vertellen hun ervaringen over de begeleiding bij de implementatie van Exact Online door BSH.

Lees hieronder een aantal klantervaringen.

Introductie PW Consulting

Exact Online Uren & Facturen

PW Consulting is marktleider op het gebied van SAS technologie in Nederland. Wij leveren rond SAS alle denkbare diensten waaronder consultancy, ontwikkeling, het testen van software, het verzorgen van trainingen, implementatie en beheer. Onze klanten bevinden zich met name onder de top 100 ondernemingen van Nederland. Met bijna 70 consultants zijn wij actief in alle branches, waaronder verzekeraars, banken, vermogensbeheerders, overheid, farmaceutische industrie en (zakelijke) dienstverlening.

Introductie TENDERWORKS B.V.

Exact Online Project Management

Tenderworks B.V. is een pas 2 jaar oud maar snelgroeiend bedrijf dat luxe tenderboten voor de megajacht-industrie vervaardigt. De schepen worden van begin tot het einde helemaal handgemaakt naar de wensen van de klant.

Introductie Stichting Plein C

Exact Online Uren & Facturen

Stichting Plein C, expertisecentrum cultuur & onderwijs gevestigd in Haarlem adviseert en ondersteunt het onderwijs, het culturele veld en gemeenten bij het opstellen van cultuurbeleid in relatie tot de culturele omgeving.

Introductie Factor50 Informatieveiligheid

Exact Online Project Management

Factor50 Informatieveiligheid BV zijn specialisten op het gebied van informatieveiligheid binnen zorgverlening, onderwijs, notariaat en handelsondernemingen. Dit beperkt zich niet tot advies en begeleiding omtrent de Algemene verordening gegevensbescherming en de voorkoming van incidenten en datalekken.

Introductie Camelot Accountancy

Exact Online Accountancy Geavanceerd

Camelot Accountancy is een allround mkb-accountants- en advieskantoor met een sterke focus op plezierig ondernemen. Daar geloven we in! Ondernemen met plezier levert volgens ons de beste prestaties.

Introductie Loonbedrijf van Nieuwkoop

Exact Online Project Management

Loonbedrijf van Nieuwkoop is een veelzijdig bedrijf wat voornamelijk specialistische, machinale diensten verricht op het gebied van de moderne tuinbouw (bijvoorbeeld het versnipperen van oude gewassen in kassen) en op het gebied van de cultuurtechniek (bijvoorbeeld graaf- en egaliseerwerkzaamheden).

Introductie BME Asbest Consult B.V.

Exact Online Project Management

BME groep is een advies- en ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in asbestvraagstukken, variërend van onderzoek en projectbegeleiding tot beleidsondersteuning en risicomanagement. We adviseren over risico’s en beheer op het gebied van asbest en voeren op deze gebieden de wettelijk verplichte inspecties uit. We kunnen projecten van A tot Z begeleiden, alle risico’s in kaart brengen en deze zo efficiënt mogelijk beheersbaar maken.

Introductie YourHanger

Exact Online Handel Geavanceerd

Yourhanger is ontstaan vanuit Hooks Creative, Soopl en Hans Boodt Mannequins. Drie Nederlandse bedrijven die hun strepen dik hebben verdiend in de zakelijke fashion markt. Ons werd vaak de vraag gesteld of de mooie kledinghangers, die wij in grote aantallen maken voor bekende kledingmerken, los te koop zijn voor de consument. En dat heeft ons aan het denken gezet! Hoe kunnen we de mooie producten die wij maken bij de consument thuis krijgen. Immers, bij die consument thuis verdient dat mooie kledingstuk natuurlijk net zo’n mooie kledinghanger als in de winkel.

Introductie Teseo

Exact Online Handel 

Teseo is het eerste bedrijf ter wereld dat een modulair systeem van aluminium profiel voor de persluchtdistributie ontwikkelde.
Onze systemen worden toegepast voor de distributie perslucht, vacuüm, stikstof en andere vloeistoffen voor zowel de kleine ambachtelijke bedrijven als grote industriële bedrijven.

Daarnaast bieden we ergonomische en lean six sigma oplossingen op het gebied van werkbanken, draagarmsystemen en trollies voor de uitrusting van productie- en assemblagelijnen.


Introductie Houweling Architecten

Exact Online Project Management 

Houweling Architecten luistert, visualiseert en realiseert.
Uw ideeën, woorden, knipsels, foto’s, uitspraken weten wij als geen ander om te zetten in een passend ontwerp. Wij voegen onze kennis, ervaring, creativiteit en ons inlevingsvermogen toe om te komen tot dat wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken.
Luisteren In elke woning staat het woongenot van de opdrachtgever centraal. We beginnen met luisteren omdat ons doel is dat u in een door ons ontworpen woning/gebouw optimaal geniet en met plezier kan wonen, werken of recreëren. Uit het eerste gesprek filteren wij de kern van uw (woon)wensen. Deze verwerken wij in uw schetsplan op maat.
Visualiseren
Maatvoering; Vormgeving; Materialen. Het schetsplan wordt uitgewerkt naar concretere tekeningen, een passend ontwerp met een uitstraling die bij u past. Iets wat u echt wilt, maar vooraf nog niet zelf kon bedenken. Een 3D visualisatie of maquette brengt uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.
Realiseren De tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend, de ontwikkelaar en aannemer bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. Bezoek aan de bouwlocatie, afstemming met de aannemer, hulp bij de vergunningsaanvragen. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring op dit vlak.
Nieuwsgierig? Bekijk onze website: www.houweling-architecten.nl

Introductie InnovationQuarter

Exact Online Project Management 

InnovationQuarter is dé regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland.
Wij financieren innovatieve bedrijven in alle levensfasen, assisteren buitenlandse ondernemingen bij het vestigen in Zuid-Holland en organiseren samenwerking tussen innovatieve ondernemers, kennisinstellingen en de overheid. Zo werken wij aan een economisch sterk Zuid-Holland.

Introductie Total Waste Systems

Exact Online Handel 

Total Waste Systems Nederland B.V. (TWS) levert afvalinzamelingsoplossingen en producten in de breedste zin van het woord.
TWS heeft een vestiging in Nederland (Roosendaal) en één in Belgiӫ (Retie)
In totaal zijn er 11 medewerkers werkzaam en werken we met een 7- tal agentschappen:
Europlast (AT): Kunststof containers en Boxen
Meva (CZ): Stalen rolcontainers
Reflex (CZ): Depotcontainers en (semi) ondergrondse containers
Bigbelly (USA): Zelfpersende afvalbak op zonne-energie
Enevo (FI): Vulgraadmeting
Villiger (SW): Ondergrondse containers
Include (CZ); SMART Bench voor de openbare ruimte

Introductie Autoschade G.P. Nieuwkoop & Zn.

Exact Online Boekhouden Premium 

G.P. Nieuwkoop B.V. is een autoschade en restauratie bedrijf met als hoofdfunctie het restaureren van vrachtauto’s en personenauto’s.
Het is een echt familiebedrijf, in 1991 gestart als reparatie en schadebedrijf door de heer Nieuwkoop sr. die als hobby de restauratie van oude vrachtauto’s had. Intussen is het bedrijf overgenomen door de 2 zoons, maar werken de oprichter en zijn echtgenote nog wel steeds mee in het bedrijf waar het restaureren van vracht- en personenauto’s intussen de hoofdfunctie is geworden.

Introductie Foodelicious

Exact Online Handel Geavanceerd 

Foodelicious is een winkel, webshop en groothandel in delicatessen. Wij importeren de mooiste merken uit heel Zuid Europa, laten deze zelf ontwikkelen en produceren al dan niet onder private label. Onze klanten zijn delicatessen winkels, luxe kaaswinkels en de betere horeca in de Benelux.

Wilt u weten wat BSH voor u kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat BSH voor mij kan betekenen