BSH Nieuws

Foto overname Redant

RedAnt neemt Business Software Haaglanden (BSH) over en verstevigt daarmee haar positie op het gebied van Exact Online-consultancy

 

RedAnt, een toonaangevende specialist op het gebied van Exact Online, heeft op 27 oktober 2022 aangekondigd dat zij het in Den Haag gevestigde Business Software Haaglanden (BSH) heeft overgenomen, inclusief het zeer ervaren team van Exact Online consultants.

Na deze overname ontstaat een combinatie die niet alleen ondersteuning verzorgt op Exact Online en Gripp, maar ook in staat is om voor de klanten van BSH maatwerk en koppelingen rondom Exact Online te gaan verzorgen. BSH blijft vooralsnog gevestigd in Den Haag en behoudt ook al het personeel in de nieuwe combinatie. Ook Pieter van Loon, directeur van BSH, blijft actief en betrokken.

RedAnt, opgericht in 2000, heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring in het verhelderen en optimaliseren van bedrijfsprocessen met slimme software, integraties en apps.

Paul Hooijmans, financieel directeur van RedAnt, is in zijn nopjes met de overname: “We zijn enorm blij om de kennis en kunde van de mensen van BSH voor onze gezamenlijke klanten in te kunnen gaan zetten. Hun expertise op het gebied van Exact Online-implementaties is onovertroffen, en gecombineerd met onze technische kennis ontstaan er nieuwe mogelijkheden voor Exact Online-gebruikers in heel Nederland”. Gert Wijnalda, algemeen directeur van RedAnt, voegt toe: “We merkten direct dat we op dezelfde manier op onze klanten gericht zijn. De aansluiting van BSH voelt natuurlijk en stelt ons in staat om nieuwe ambities waar te maken en zowel nieuwe als bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”.

BSH is in 2006 opgericht en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met de verkoop, advisering, implementatie en training van Exact Online, bij inmiddels bijna 1.500 bedrijven. Recentelijk is daar ook het product Gripp (vriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverleners en projectorganisaties) aan toegevoegd.

Pieter van Loon (BSH): “Ik zocht opvolging van mijn rol binnen BSH en heb na een lange zoektocht RedAnt gevonden en wij hebben gezamenlijk geconcludeerd dat we eigenlijk heel goed bij elkaar passen!”. Hij voegt toe: “Ik zie met name voor onze medewerkers en onze klanten een goed en stabiel toekomstperspectief. Samen met Paul en Gert van RedAnt zal ik een geruisloze samenvoeging gaan bewerkstelligen. Ik heb veel vertrouwen in de nieuwe combinatie en ben er van overtuigd hiermee de continuïteit naar medewerkers en klanten goed te hebben geborgd”.

-0-0-0-

resultaat

Onze 1.325-ste Exact Online implementatie is een feit!

Met trots kunnen wij u melden dat wij in september 2022 onze 1.325-ste Exact Online implementatie hebben uitgevoerd. Trots op ons team en de samenwerking met onze klanten. Op naar de 2000-ste!

-0-0-0-

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst

 

Op 16 augustus 2021 hebben Gripp bv en BSH bv een samenwerkingsovereenkomst getekend.
Doel van de samenwerking is dat BSH implementaties van de Project bedrijfssoftware van Gripp zal gaan uitvoeren. Lees meer over deze nieuwe samenwerking.

 

-0-0-0-

Webinar Power Bi

 

Vanmorgen het Power Bi webinar gehouden voor klanten van BSH die werken met de modules Uren & Facturen of Project (& Contract) Management van Exact Online.

Voor diegenen die niet in de gelegenheid waren het webinar bij te wonen hebben wij de totale presentatie opgenomen en kunt u die rustig nakijken.

Als u na het bekijken van de video nog vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijke uitleg, neemt u dan gerust contact met ons op (070-3641866) of per mail: info@bsh-software.nl.

 

Helaas is door een technisch probleem het geluid van het filmpje over Power Bi niet opgenomen. Hierbij de link naar het filmpje met geluid.

-0-0-0-

Nieuwe functionaliteit Exact Online Contract Management

 

Met ingang van 3 mei 2021 wordt de functionaliteit van Contract management met 10 verbeteringen uitgebreid.

Deze verbeteringen zijn:
1.  Template(s) voor aanmaken nieuwe abonnementen
2.  Meer overzichtelijk en meer gemak in wijzigen van abonnementen
3.  Extra opties in het bewerken van actieve en toekomstige abonnementen
4.  Abonnementen kunnen pauzeren
5.  Sneller/beter prijswijzigingen kunnen doorvoeren
6.  Flexibelere wijze opzeggingen
7.  Kopiëren van bestaande abonnementen
8.  Factuur lay-out koppelen aan een abonnementsvoorwaarde.
9.  Automatisch generen/factureren van abonnementen ( vooraf/achteraf )
10. Signaleringen bij facturering.

in dit filmpje kunt u al deze verbeteringen inzien.

 

-0-0-0-

Webinar Blue10

 

Gisteren het Blue10 webinar gehouden voor klanten van BSH die werken met de modules Boekhouden, Uren & Facturen of Project (& Contract) Management van Exact Online.

Voor diegenen die niet in de gelegenheid waren het webinar bij te wonen hebben wij de totale presentatie opgenomen en kunt u die rustig nakijken.

Als u na het bekijken van de video nog vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijke uitleg, neemt u dan gerust contact met ons op (070-3641866) of per mail: info@bsh-software.nl.

 

 

-0-0-0-

BSH richtlijnen klantbezoek

 

Wij komen graag weer bij u op bezoek maar vragen u onze richtlijnen met betrekking tot klantbezoek te respecteren.

Lees hier onze richtlijnen.

 

-0-0-0-

BSH doneert 4 laptops aan het Haagsche Dalton College!

 

Afgelopen maand hebben wij een 4-tal oudere laptops gedoneerd aan het Haagsche Dalton college, die met veel enthousiasme werden ontvangen.

 

 

 

Van deze laptops zullen er 2 worden gebruikt door leerlingen van de school die meedoen aan de de First Lego League 2019-2020, met dit jaar als thema City Shaper, waarin leerlingen worden uitgedaagd om uitvindingen, innovaties en oplossingen te bedenken rondom het ontwerpen, bouwen en leven in een door hun ontworpen stad of dorp.

 

-0-0-0-