BSH Nieuws

Webinar Blue10

 

Gisteren het Blue10 webinar gehouden voor klanten van BSH die werken met de modules Boekhouden, Uren & Facturen of Project (& Contract) Management van Exact Online.

Voor diegenen die niet in de gelegenheid waren het webinar bij te wonen hebben wij de totale presentatie opgenomen en kunt u die rustig nakijken.

Als u na het bekijken van de video nog vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijke uitleg, neemt u dan gerust contact met ons op (070-3641866) of per mail: info@bsh-software.nl.

 

 

-0-0-0-

BSH richtlijnen klantbezoek

 

Wij komen graag weer bij u op bezoek maar vragen u onze richtlijnen met betrekking tot klantbezoek te respecteren.

Lees hier onze richtlijnen.

 

-0-0-0-

BSH doneert 4 laptops aan het Haagsche Dalton College!

 

Afgelopen maand hebben wij een 4-tal oudere laptops gedoneerd aan het Haagsche Dalton college, die met veel enthousiasme werden ontvangen.

 

 

 

Van deze laptops zullen er 2 worden gebruikt door leerlingen van de school die meedoen aan de de First Lego League 2019-2020, met dit jaar als thema City Shaper, waarin leerlingen worden uitgedaagd om uitvindingen, innovaties en oplossingen te bedenken rondom het ontwerpen, bouwen en leven in een door hun ontworpen stad of dorp.

 

-0-0-0-

resultaat

Onze 1.000-ste Exact Online implementatie is een feit!

Met trots kunnen wij u melden dat wij eind 2019 onze 1.000-ste Exact Online implementatie hebben uitgevoerd. Trots op ons team en de samenwerking met onze klanten. Op naar de volgende 1.000!

-0-0-0-

Human-Resources-jobs-skills-and-qualities-needed

Vacature Exact Online consultant

Functieomschrijving
Als Exact Online consultant begeleidt je onze klanten bij het in gebruik nemen van Exact Online voor relaties die werken met de abonnementen voor Financieel, Handel, Productie, Projectadministratie en mogelijk Accountancy.
Je bent bijna dagelijks op locatie bij klanten die over het algemeen in de grote Randstad gevestigd zijn.
Tot je dagelijkse werkzaamheden behoort het verzorgen van imports van diverse data, inrichten van het abonnement, maar ook training en uitleg.
Tijdens de gehele implementatie, die meestal enkele dagen duurt ben jij het aanspreekpunt voor de klant.

-0-0-0-