Axces

 

Omdat wij altijd op zoek zijn naar systemen of software om onze interne processen zoveel mogelijk te automatiseren of versimpelen zodat we sneller en efficiënter kunnen werken zijn wij uit gaan kijken naar nieuwe software die aan die vraag kon beantwoorden.

Belangrijk bij onze keuze voor Exact Online was dat het een erg gebruiksvriendelijk systeem is. Daarnaast
heeft Exact Online een App Center waarmee allerlei apps gekoppeld kunnen worden aan het ERP systeem.
Dit laatste is doorslaggevend geweest bij onze keuze voor Exact omdat we hierdoor allerlei andere processen zoals debiteurenbeheer kunnen integreren en zo minder dubbele handelingen verrichten.

De implementatie is prima verlopen! Er waren een aantal dagen consultancy ingepland door de accountmanager van Exact. Tijdens de implementatie bleek dat we minder dagen nodig hadden voor we een compleet ingericht systeem hadden. Hierdoor bleef er nog ruim tijd over om uitgebreid te testen voor onze deadline.

De begeleiding van BSH hebben wij in één woord als “super” ervaren. Met de consultants van BSH konden wij snel schakelen, mede door hun oplossingsgericht denken, dit was erg prettig tijdens de implementatie.

Belangrijk voordeel van het gebruik van Exact Online is dat onze medewerkers minder tijd kwijt zijn aan administratieve taken, waardoor zij meer tijd kunnen besteden aan de zaken die echt belangrijk zijn. Daarnaast zijn een aantal processen nu volledig geautomatiseerd, zoals het Debiteurenbeheer en de verwerking van werkbonnen.
En last but not least hebben we nu altijd een up to date inzicht in de financiële cijfers van de Axces Groep.

Organisaties die overwegen over te stappen naar andere software raden wij aan voldoende tijd te nemen om de implementatie van Exact Online binnen hun bedrijf in te plannen.

Voor meer referenties: