BME Asbest Consult B.V.

Korte lijnen en lange relaties, dit is het credo van BME Groep. Grote woningbouw coöperaties, bekende Retail bedrijven, overheden en een aantal grote industriële klanten zijn al jaren lang trouwe klanten van onze groep. Met een specialistisch team van 40 enthousiaste en leergierige medewerkers zijn we actief in heel Nederland.

BME werkte met 5 verschillende ICT systemen, reden dus om deze systemen te vervangen door één systeem in de cloud waardoor processen konden worden versimpeld. Gekozen is voor Exact Online Project Management omdat dit minder complex bleek dan de bekende ERP systemen, meer was afgestemd op het MKB en de implementatie door het “in de cloud” systeem minder gecompliceerd was.

De implementatie is, mede door de deskundige, snelle en gestructureerde begeleiding van BSH, prima verlopen, zowel qua planning als qua budget.

Belangrijke voordelen van het werken met Exact Online zijn up-to-date rapportages, alle processen in 1 systeem, goed inzicht op processen & uren planning en informatie is gemakkelijk via grafieken op te vragen. Exact biedt bovendien een prima Helpdesk ondersteuning.

Mocht je overwegen over te stappen naar andere software adviseren wij allereerst te zorgen voor een breed draagvlak binnen de directie. Leg processen goed vast en inventariseer waar je verbeteringen wil doorvoeren. Kwantificeer deze en gebruik dit als onderbouwing van je investering. Toets dit regelmatig lopende het project. Maak je beste mensen vrij. Blijf betrokken als directie. En last but not least: testen testen testen, ook performance !!!! Sta open om processen aan te passen. www.bmegroep.nl

Voor meer referenties: