Camelot Accountancy

Camelot Accountancy is een allround mkb-accountants- en advieskantoor met een sterke focus op plezierig ondernemen. Daar geloven we in! Ondernemen met plezier levert volgens ons de beste prestaties.

Wij waren op zoek naar een state-of-the-art-oplossing om op een efficiënte manier optimaal met onze klanten te kunnen samenwerken.
We hadden een eisenpakket opgesteld en verschillende pakketten zelf getest. Al snel viel de keuze op Exact Online, het was het enige pakket dat aan onze eisen voldeed: efficiënte verwerking, innovatief, cloudoplossing, effectief online samenwerken met de klant. Inmiddels maken we ook met veel plezier gebruik van Exact Practice Management voor onze urenregistratie en facturatie.

De overgang naar en implementatie van Exact Online is vlekkeloos verlopen.
BSH heeft onze medewerkers getraind en ons begeleid bij de implementatie van Exact Practice Management. De aansluiting naar de praktijk en hun ervaring in de accountancy hebben gezorgd voor een vlekkeloze implementatie.

Het online samenwerken met de klant biedt ongekend veel mogelijkheden. We zijn nog maar net gestart met het uitrollen van Exact Mijn[Kantoor], de reacties zijn bijzonder positief, zowel vanuit de klanten als de medewerkers.

Wie overweegt over te stappen naar een ander pakket raden wij aan voldoende tijd te investeren om een eisenpakket samen te stellen en om zelf een aantal oplossingen te testen. Dat vereenvoudigt uiteindelijk de keuze en voorkomt teleurstellingen achteraf.

Voor meer referenties: