Extreme cashmere

Extreme cashmere bouwt aan een groeiende en niet-seizoensgebonden collectie die voortdurend wordt verfijnd, geherdefinieerd en gewijzigd. Vier keer per jaar wordt een editie van maximaal vijftien ontwerpen met nieuwe breisels, kleuren en ontwerpen gepresenteerd en aan de collectie toegevoegd. Het creëren van tijdloze en duurzame kleding wordt tevens op een compromisloze manier doorgevoerd in de keuze van het materiaal: extreme cashmere maakt uitsluitend gebruik van kasjmier stretch die verkrijgbaar is tegen een eerlijke prijs. Alle kledingstukken van extreme cashmere zijn te herkennen aan het geborduurde vlagdetail op de manchet of zoom. Deze vlag geeft de beschikbare kleuren van dat specifieke ontwerp aan.

Met nauwkeurig oog voor detail verenigt extreme cashmere het gebruik van luxe kasjmier met maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid in zowel materiaal als stijl, (gender) inclusiviteit, productieprocessen en consumentisme. Meer dan vijfentwintig jaar interne ervaring in het ontwerpen en produceren van kasjmier helpt het merk met zinvolle, duurzame oplossingen te komen.

Wij hebben gekozen voor Exact Online omdat wij vanuit een andere organisatie al bekend waren met het pakket en haar mogelijkheden.

BSH heeft bij ons niet de implementatie verzorgd maar met de groei van ons bedrijf groeide ook de behoefte om het gebruik van Exact Online te optimaliseren – eventueel met aanvullende pakketten – en zodoende onze organisatie telkens een stapje verder te professionaliseren. Deze vraag hebben wij bij Exact neergelegd en zij hebben ons in contact gebracht met BSH.

Sindsdien bespreken wij elke 2 maanden onze opgespaarde vragen met de consultant van BSH en pakken vervolgens gezamenlijk één voor één kleine verbeterprojecten aan.

BSH heeft zich hierbij intussen doen kennen als een bijzonder flexibele partner, afspraken worden altijd nagekomen en bovendien weten zij, met een beetje gezonde druk, ons in beweging te houden zonder dat dit door ons als vervelend wordt ervaren. Integendeel, samen komen wij telkens een stapje verder op weg naar een optimaal gebruik van het pakket en de best mogelijke aanvullingen voor onze organisatie.

Voor meer referenties: