Foodelicious

Reden voor ons om onze software te gaan vervangen was dat wij zochten naar een pakket met de mogelijkheid van koppeling met onze webshop. Onze vorige partner kon de daarmee gemoeide vraagstukken onvoldoende aan.

De keuze voor Exact is gebaseerd op een combinatie van overleg met enerzijds onze administratie en hun wensenpakket en anderzijds de webbouwers en hun voorkeur voor het pakket met de beste API.

De implementatie heeft een moeizaam begin gehad, maar een goed resultaat. Elke overstap kent problemen en de onze was daarop geen uitzondering. Er zijn altijd vraag- stukken die niet geheel naadloos te koppelen zijn. In ons geval lag dat meer aan de exports vanuit ons oude pakket dan aan Exact.

De begeleiding van BSH hebben wij als TOP ervaren, vakmensen met verstand van zaken, rustig en analytisch. Afspraken werden prima nagekomen.

Belangrijke voordelen van het werken met Exact zijn:

  • een betere sturing van ons bedrijf
  • betere data export t.b.v. rapportages
  • flexibiliteit van het systeem
  • goede klantenservice
  • koppeling met webshops (al is en blijft dat een aandachtspunt)

Klanten die overwegen over te stappen naar andere software raden wij aan een lijst met huidige issue’s te maken en een wensenlijst gericht op de toekomst.

Welk systeem past over 5-10 jaar waarschijnlijk het beste? Want overstappen is geen pretje, het kost tijd, geld een aandacht. Zaken die essentieel zijn als je als bedrijf door wil groeien en een goede organisatie wil behouden. En last but not least: schakel hulp in. Scheelt veel tijd, geld, ergernis en ellende. Het doel is een schone lei en een goede (nieuwe) basis, want cijfers zijn key in elk bedrijf.

 

 

Voor meer referenties: