Houweling Architecten

Reden om naar andere software te gaan kijken was vooral om kantoorbreed alle informatie m.b.t. projectmanagement en facturatie helder, transparant en up-to-date te krijgen. We hadden hier allerlei structuren in Excel voor ontwikkeld, wat op zich ook prima werkte, maar bij het groter en professioneler worden van ons bedrijf past ook een professioneel systeem.

Onze boekhouding deden wij altijd al in Exact. Exact Online leek ons alles te bieden wat we wilden bij uitbreiding van het kantoorbrede systeem. Hierin zijn boekhouding, projectmanagement en facturatie in één zelfde pakket geïntegreerd.

De implementatie is prima verlopen, hoewel wij er erg tegenop zagen het roer om te gooien. Zou het wel echt werken, wat halen we ons op de hals? We hebben wel ingezet op de maximale implementatiehulp, omdat we het heel belangrijk vonden dat dit goed zou gebeuren. Een goed begin is het halve werk…. En dat is gelukt! Natuurlijk duurt het even voordat je het onder de knie hebt en in het begin hadden we nog heel wat vragen, maar op de meeste vragen kregen wij een antwoord of was er een passende oplossing.

De begeleiding van BSH hebben wij als heel goed ervaren. De consultant had echt verstand van zaken en kon bij de inrichting van EOL echt goed met ons meedenken over wat het beste zou werken voor ons bedrijf.

Een belangrijk voordeel van het gebruik van Exact Online is dat alle administratieve en projectmatige processen nu op elkaar zijn afgestemd en dat werkt heel erg prettig en efficiënt.

Wij zouden andere klanten die overwegen over te stappen naar Exact Online adviseren de implementatiehulp optimaal te benutten zodat je er ook direct mee aan het werk kunt.
Doordat BSH voor ons de implementatie verzorgde konden wij doen waar wij goed in zijn.

      

Voor meer referenties: