InnovationQuarter

InnovationQuarter werkte vanaf de start al met Exact Online Boekhouden Premium, maar de groei van de organisatie en de complexiteit van onze administratie maakte een upgrade naar Exact Online Project Management zeer wenselijk.

Onze keuze voor Exact Online is gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en omdat het pakket niet alleen makkelijk is uit te breiden in functionaliteit, maar ook met gebruikers en administraties. Daarnaast had een online-applicatie de voorkeur.

De afgelopen periode heeft BSH ons wegwijs gemaakt in het voor ons nieuwe Project Management pakket maar ons bovendien gewezen op door ons ongebruikte mogelijkheden van Exact Online die het administratieve proces hebben verbeterd, waardoor we de groei van de organisatie in omvang en complexiteit goed hebben kunnen accommoderen middels Planning & Control.

BSH heeft ons goed begeleid en ons een goed inzicht gegeven in de (on)mogelijkheden van bepaalde onderdelen binnen het pakket.
BSH heeft goed geluisterd naar onze wensen, heeft samen met ons de administratie ingericht, passend bij onze organisatie. Aanvullend hebben zij praktische tips gegeven over het gebruik van het pakket, toegespitst op de processen en werkwijze binnen InnovationQuarter, pragmatische oplossingen aangedragen en ons gewezen op verbeteringen van onze administratieve processen die Exact Online kan faciliteren.
Door de goede begeleiding van BSH is de upgrade naar Exact Online Project Management goed verlopen. Het nieuwe pakket kon vanaf de start volledig worden gebruikt en geïntegreerd in het bestaande bedrijfsproces.
Het was zeer verfrissend om BSH langszij te hebben bij de implementatie van Exact Online.

Belangrijk voordeel van het gebruik van Exact Online Project management is dat onze bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever zijn geworden door het (juiste) gebruik van de functionaliteit van het pakket.

Als u overweegt over te stappen naar andere software, zorg dan dat u hier tijdig naar kijkt als uw organisatie een belangrijke groei doormaakt, niet alleen in omvang, maar ook in complexiteit. Maak een goed inventarisatie van waar nu de knelpunten liggen en welke bedrijfsprocessen u wilt verbeteren. Mede hierdoor is het ons goed gelukt om de groei van de onze organisatie te accommoderen middels Planning & Control.

Voor meer referenties: