Introductie Cherubs Beveiliging BV

Wij zochten naar een systeem waarbij wij zelf veel meer konden monitoren en invoeren zonder afhankelijk te zijn van een derde partij.

Toen onze accountant dan ook een jaar geleden overstapte naar Exact Online heeft zij een deel van haar relaties meegenomen in die overstap. Sindsdien werken wij ook met Exact Online.

Het pakket biedt veel mogelijkheden, is zeer uitgebreid en ook gebruiksvriendelijk al blijft het aan te raden om een goede training te volgen. Dat draagt bovendien bij tot een optimaal gebruik van het pakket.

De implementatie is super verlopen. Alle vragen die wij hadden zijn nauwkeurig onderzocht en onze wensen zijn waar mogelijk doorgevoerd. Daar waar dit niet mogelijk bleek is een goede terugkoppeling gegeven. Wij wilden bv. onze offertes, die veelal maatwerk zijn, in formats zetten, maar de software bleek niet toereikend om dit te realiseren.

De begeleiding van BSH hebben wij als professioneel ervaren, met een hoge mate van dienstverlening en klantgerichtheid. Wij hadden nog een aantal vragen en behoefte aan wat aanpassingen. BSH was goed bereikbaar en binnen afzienbare tijd was alles naar wens geregeld.

Belangrijke voordelen van het werken met Exact Online zijn een up to date factuur, specificatie en servicerapport maar ook inzage in de diepere niveaus van boekhouden en een cockpit die naar functie ingericht kan worden. Ook zijn alle artikelen geïmporteerd, zodat een belangrijke efficiencyslag is gemaakt.

Andere bedrijven die overwegen over te stappen naar andere software zouden wij willen adviseren: Twijfel niet en stap over. Op elk gewenst moment kunt u op- of afschalen zonder vast te zitten aan verplichtingen.
Bovendien biedt Exact Online een uitstekende support afdeling waar een team van deskundigen klaar zit om kosteloos uw vragen te beantwoorden.

Voor meer referenties: