Introductie Huisman & van Muijen

De eerste maand van de implementatie verliep wat moeizaam, omdat de WBS structuur binnen Exact Online te ingewikkeld voor ons bedrijf bleek. In goede samenwerking met BSH is hierna de inrichting omgezet naar de versie zonder WBS. Binnen 1 drukke volle week was alles weer bijgewerkt en konden we vooruit met ons nieuwe pakket.

Vervolgens zijn we van week tot week efficiënter en productiever met het pakket gaan werken. Inmiddels, 5 maanden verder, kunnen we zeggen dat we zeer tevreden zijn over de overstap en leren we nog steeds nieuwe handige zaken en tricks om het pakket zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Onze ervaring met BSH is zeer goed, de samenwerking was bijzonder prettig en we hebben de BSH-consultant gedurende 2 à 3 maanden als een leuke collega gezien. Na de implementatie hebben we nog enkele vragenuurtjes ingepland en sindsdien werken we prettig en efficiënt.

Belangrijke voordelen van het werken met Exact Online zijn een beter inzicht in lopende projecten en een effectieve monitoring van kosten en opbrengsten en hier sneller op kunnen anticiperen en sturen.

Organisaties die overwegen over te stappen naar nieuwe software zouden wij willen adviseren ruimschoots van tevoren, denk aan minimaal 2 maanden, met de voorbereiding van de inrichting van je nieuwe pakket te beginnen. Hoe wil je het vanaf de overstap hebben qua inzicht, overzicht en rapportages.
Maak daarna in goed overleg met BSH een stappenplan en wees niet zuinig met de inkoop van begeleiding, deze betaalt zichzelf terug!

 

Voor meer referenties: