Introductie Publiqare

Na een goede oriëntatie bleek Exact Online een volledig systeem voor dienstverleners te bieden en dus goed aan te sluiten op onze wensen. Bovendien was de prijsstelling concurrerend.

De implementatie van financieel, projecten en abonnementen is erg vlot verlopen. We merken intussen wel dat door de aandacht op deze componenten juist het CRM-deel wat is achtergebleven. Daar gaan we in een volgende fase mee aan de slag, Exact Online biedt daar prima functionaliteit voor.

BSH is een professionele club. De implementatie vond plaats op locatie en werd erg goed begeleid. De kosten zijn altijd vooraf duidelijk, dus geen nare verrassingen achteraf.

Belangrijk voordeel voor ons van het werken met Exact Online is een tijdsbesparing van 1,5 dag per maand alleen al voor de facturatie van abonnementen. Bovendien hebben wij meer inzicht in financiële projectresultaten.

Bedrijven die overwegen over te stappen naar andere software kunnen wij Exact Online zeker aanraden. Het pakket biedt ruime mogelijkheden met betrekking tot functionaliteit. Wij adviseren wel de verschillende onderdelen gefaseerd in gebruik te nemen, om de software zo optimaal mogelijk in te kunnen zetten.

Voor meer referenties: