Introductie TENDERWORKS

Tenderworks B.V. is een pas 2 jaar oud maar snelgroeiend bedrijf dat luxe tenderboten voor de megajacht- industrie vervaardigt. De schepen worden van begin tot het einde helemaal handgemaakt naar de wensen van de klant.

Ons doel was een beter inzicht te krijgen in onze projecten – de schepen dus eigenlijk – en om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een pakket dat in die behoefte kon voorzien.

Zo zijn wij terecht gekomen bij Project Management van Exact Online. Het pakket is makkelijk en overal te gebruiken en biedt een goed overzicht van alle aspecten die bij het bouwen van een boot van belang zijn, zoals urenregistratie, kosten, in- en verkoopfacturen, etc.

BSH is een aantal keren bij ons op locatie geweest voor de implementatie en om trainingen te geven. Ook achteraf is er goed meegedacht en zijn oplossingen aangedragen als wij nog meer wensen hadden. Wij hebben de samenwerking met BSH als zeer professioneel en plezierig ervaren.

Exact Online Project Management ervaren wij als een zeer gebruikersvriendelijk pakket dat veel mogelijkheden biedt. Het is bovendien makkelijk uit te breiden met de gewenste modules. Wij zouden het andere klanten zeker aanraden.

Voor meer referenties: