Margeanalyses

MARGELANALYSES

 

In Exact Online Handel zijn de rapporten Verkoopanalyse en Verkoopmarge beschikbaar. Deze tonen informatie over verkopen op basis van de verkoopfacturen (al dan niet verwerkt). De gegevens kunnen worden gegroepeerd op klant, order of artikel. Niet op meerdere criteria. Er moet dan gebruik worden gemaakt van de knop [Details].
Met het PowerBI dashboard “Margeanalyses”, gekoppeld aan Exact Online Handel, kan het wél. Op basis van de verkoopfacturen en de financiële transacties voor Omzet en Kostprijs van de omzet kan een meerlaags overzicht worden opgevraagd per klant, order en artikel.

 

 

De achterliggende transacties kunnen ook worden geraadpleegd.

 

 

Om gebruik te kunnen maken van het PowerBI dashboard “Margeanalyses” heeft u een Exact Online Handel abonnement nodig. Daarnaast heeft u een licentie nodig voor PowerBI Desktop Pro en een PowerBI-Exact Online connector.

Het dashboard biedt een stevige basis om zelf aan de slag te gaan met analyses. De consultants van Business Software Haaglanden kunnen u daarbij assisteren. Zij kunnen ook het dashboard op maat afstemmen op uw specifieke informatiebehoefte.

 

-0-0-0-0-0-