Overzicht capaciteitsprognose

OVERZICHT CAPACITEITSPROGNOSE

 

Wilt u weten wat de totale beschikbaarheid is van uw medewerkers per maand en bv tot het einde van het jaar?
Wilt u weten welke medewerker(s) nog de meeste beschikbaarheid hebben?

Met het BSH PowerBI dashboard “Overzicht capaciteitsprognose”, gekoppeld aan Exact Online Project management, krijgt u inzicht in de beschikbare capaciteitsruimte van uw medewerkers.

 

 

Het rapport kan op drie manieren worden gefilterd:

 

In deze grafiek worden per maand alle uren (Rooster uren, declarabele geplande uren, niet declarabele geplande uren, verlof en verzuim) getoond. Indien een percentage wordt getoond zijn niet alle uren van de maand geschreven. Door in de balk van de maand te klikken wordt de tabel aan de onderkant ververst met de gegevens van deze maand.

In de tabel worden de medewerkers getoond met hun totale rooster uren, alle geplande declarabele uren, alle geplande niet declarabele uren, alle opgenomen verlof uren en alle geregistreerde verzuim uren.  In de laatste 2 kolommen worden het aantal uren en een percentage van de beschikbare capaciteit getoond.

 

 

Voor de capaciteitsprognose is het noodzakelijk dat u de Planning in Exact Online Project Management gebruikt.

Om gebruik te maken van het PowerBI dashboard “Overzicht capaciteitsprognose” heeft u een Exact Online Project Management abonnement nodig.
Tevens heeft u een licentie nodig voor Power BI Desktop Pro en een Power BI-Exact Online connector.
Het dashboard zal worden afgestemd op uw eigen inrichting in Exact Online.

Dit dashboard biedt een stevige basis om zelf aan de slag te kunnen gaan met analyses.
Business Software Haaglanden kan u daarbij assisteren. Uiteraard kunnen wij ook het dashboard voor uw specifieke informatiebehoefte op maat inrichten.

 

-0-0-0-0-0-