Overzicht declarabiliteit per medewerker

OVERZICHT DECLARABILITEIT PER MEDEWERKER

 

Wilt u weten hoe declarabel de medewerkers zijn geweest over het hele jaar?
Wilt u weten hoe declarabel de medewerkers zijn geweest per maand?
Wilt u weten hoe declarabel een medewerker over het gehele jaar is geweest?

Met het BSH PowerBI dashboard “Overzicht declarabiliteit per medewerker”, gekoppeld aan Exact Online Zakelijke dienstverlening ( Uren & facturen en Project Management ), krijgt u inzicht in de declarabiliteit van uw medewerkers.

 

 

Het rapport kan op drie manieren worden gefilterd:

 

Met het filter jaar kan gekeken worden wat de declarabiliteit van de medewerkers is geweest over dat specifieke jaar.

In dit Dashboard staat een grafiek waarin per maand alle uren (Rooster uren, declarabel, niet declarabel, verlof en verzuim) worden getoond. Indien een percentage wordt getoond zijn niet alle uren van de maand geschreven. Door in de balk van de maand te klikken wordt de tabel aan de onderkant ververst met de gegevens van deze maand.

In de tabel worden de medewerkers getoond met hun totale rooster uren, alle geschreven declarabele uren, alle geschreven niet declarabele uren, alle opgenomen verlof uren en alle geregistreerde verzuim uren. Aan het einde van de regel wordt het percentage declarabel getoond.

 

 

Om gebruik te kunnen maken van het Power BI dashboard “Overzicht declarabiliteit per medewerker” heeft u een Exact Online Zakelijke dienstverlening
( Uren & facturen en/of Project Management ) abonnement nodig. Tevens heeft u een licentie nodig voor Power BI Desktop Pro en een Power BI-Exact Online connector.
Het dashboard zal worden afgestemd op uw eigen inrichting in Exact Online.

Dit dashboard biedt een stevige basis om zelf aan de slag te kunnen gaan met analyses.
Business Software Haaglanden kan u daarbij assisteren. Uiteraard kunnen wij ook het dashboard voor uw specifieke informatiebehoefte op maat inrichten.

 

-0-0-0-0-0-