Teseo

Reden voor ons om onze software te vervangen was dat het systeem dat we gebruikten gedateerd en beperkt in de mogelijkheden was. Het van afstand benaderen en de actuele voorraad bekijken was niet mogelijk. Het was onze wens om een systeem te hebben dat we overal kunnen benaderen, waarin we de actuele voorraad kunnen bekijken en dat goed beveiligd is, met de mogelijkheid zelf een back-up te maken.

In onze zoektocht naar een nieuw systeem hebben we gesprekken gevoerd met verschillende partijen. Binnen ons eigen netwerk hebben we ook gesproken met verschillende mensen en de feedback die we kregen over Exact Online was positief, niet alleen m.b.t. het systeem zelf maar ook m.b.t. de organisatie en de ondersteuning. Dit heeft voor ons uiteindelijk de doorslag gegeven.

Het overzetten van de gegevens van ons oude systeem naar Exact Online verliep soepel en daarna zijn we aan de slag gegaan.
In het begin was het wennen, in deze periode hebben we regelmatig contact gehad met de support afdeling, deze is overigens geweldig, en naarmate je er mee werkt en de tijd verstrijkt wordt het steeds eenvoudiger om ermee te werken en zijn wij blij dat we deze keuze hebben gemaakt.

BSH is een geweldige partij om mee samen te werken gebleken, korte en duidelijke lijnen in de communicatie en de afspraken worden nagekomen.
De medewerkers luister goed naar de vraagstelling en komen direct met een ter zake kundige oplossing die direct kan worden toegepast.

Een belangrijk voordeel van het werken met Exact Online is dat we een goed werkend systeem hebben dat we overal kunnen benaderen en dat snel en goed werkt zodat wij ons bezig kunnen houden met onze business.

Klanten die overwegen over te stappen raden wij aan de tijd te nemen voor de voorbereiding en dit met BSH te bespreken. Deze investering verdient zich zeker terug doordat de implementatie soepel verloopt.

Voor meer referenties: