Total Waste Systems

Ons gehele bedrijf werkt al jaren met Exact, dus het pakket was voor ons niet nieuw. Het is gebruiksvriendelijk, innovatief en heeft veel mogelijkheden tot koppeling met andere software / App’s ed. Momenteel zijn we aan het onderzoeken of we ook onze Projecten aan Exact Online kunnen gaan koppelen.

In ons geval betrof het dus niet om een overstap naar nieuwe software, maar wij wilden onze kennis van het pakket verbreden waardoor we ons programma efficiënter konden gaan gebruiken.

De uitleg over de besproken onderwerpen was zeer naar tevredenheid en duurde alles bij elkaar een halve dag. Hoewel we aanvankelijk dus geen hele dag consultancy nodig hadden kwamen er nadat we er een tijdje mee hadden gewerkt toch weer allerlei vragen naar boven, waardoor wij toch een hele dag nuttig hebben kunnen besteden.

Klanten die overwegen over te stappen naar Exact Online raden wij aan de implementatie stap voor stap te doen en te kiezen voor professionele begeleiding. Op die manier weet u zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle functionaliteit die de software biedt.

Voor meer referenties: