Van Opzeeland Techniek B.V.

Bij de oprichting van Van Opzeeland Techniek is gekozen voor het Exact Online Handel pakket. Dit voldeed het beste aan onze wensen. Daar werken wij nu 4,5 jaar mee. Hugo Schipper werkt nu nog met SAP. Dit software programma moest geüpgraded worden. Dit gold ook voor de webshop. Omdat wij bij Van Opzeeland Techniek al met Exact Online werken willen wij ook bij Hugo Schipper van dit pakket gebruik gaan maken. Daar moet dan ook de webshop aan gekoppeld worden. Op die manier kunnen alle medewerkers met hetzelfde systeem werken.

Wij hebben gekozen voor Exact Online omdat een paar medewerkers al bekend waren met Exact Globe en wij graag in de cloud wilde werken. Nu is het makkelijk om een tweede administratie toe te voegen. BSH heeft ons hierbij geholpen. Vanuit SAP hebben zij de administratie overgezet naar Exact.

BSH is in december 2019 een dag bij ons op locatie geweest om het gebruik van Exact Online te optimaliseren. Toen bleek dat wij nog veel meer uit het pakket konden halen dan we deden/dachten. We zijn er nog lang niet maar het verkoopproces is al een stuk verbeterd en kost ons nu minder moeite en tijd.

De begeleiding van BSH hebben wij als zeer professioneel ervaren. De consultant was bijzonder vakbekwaam, wist precies waarover hij sprak en was bekend met alle functionaliteit van het pakket. Het contact met BSH, zowel vooraf als achteraf hebben wij als bijzonder prettig ervaren.

Het belangrijkste voordeel van het werken met Exact Online is de manier van bestellen. Voorheen deden wij al onze bestellingen nog handmatig. We keken naar wat er verkocht was en plaatsten onze bestellingen aan de hand daarvan. Nu kijken we in Exact Online naar minimale en maximale voorraden en maken op basis daar van onze bestellingen aan. Op die manier besparen we veel tijd en worden er ook minder fouten gemaakt.
Mocht je overwegen over te stappen naar nieuwe software raden wij aan je eerst te verdiepen in welke functionaliteit een pakket biedt om te zien of die ook goed aansluit op de wensen van jouw bedrijf. Er is heel veel mogelijk met Exact Online. Bovendien is het fijn om een bedrijf als BSH te hebben dat je kan helpen zo optimaal mogelijk van het pakket gebruik te maken.

Voor meer referenties: