Administratiekantoor J. Vermeij v.o.f.

Als ik zou zeggen dat de implementatie tot op heden naadloos is verlopen, dan zou het ongeloofwaardig zijn, maar Exact Online is zo gebruiksvriendelijk dat wanneer je eenmaal je weg weet in het pakket, het een geweldige tool om is samen met de client e.e.a. te analyseren, zodat ook hij/zij dagelijks kan zien hoe zijn/haar bedrijf er voor staat.

In het begin was het een behoorlijke omschakeling en liepen wij tegen zaken aan die niet direct te lokaliseren waren. Wij hebben ervoor gekozen gebruik te maken van de expertise van BSH en zij hebben ons hierbij ongelooflijk geholpen, zodat wij ons daarna volledig konden focussen op de administratie “nieuwe”stijl”.

Belangrijk voordeel van het werken met Exact Online is de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast bieden de diverse functionaliteiten zoals scanservice en de bankkoppeling een enorme tijdwinst, waardoor wij als administratiekantoor ons ook meer kunnen gaan focussen op onze adviestaken.

Indien je overweegt over te stappen naar andere software, bedenk dat het een markt is met vele aanbieders, dus focus je op gebruiksvriendelijkheid en de geboden functionaliteit, zoals bv. een koppeling met software voor het verzorgen van de Jaarrekening en de fiscale aangiften.

Voor meer referenties: