Wepublic B.V.

Wij waren op zoek naar een softwarepakket waarmee we goed overzicht hebben op de lopende projecten en zo zijn we uitgekomen bij Exact.
Onze wens was naast een beter inzicht krijgen in onze projecten ook nauwkeurig kunnen factureren.

Voornaamste redenen om voor Exact te kiezen waren direct het prettige contact, een intuïtief werkend pakket en het feit dat onze accountant ook met Exact Online werkt.

Een consultant van BSH software heeft ons vakkundig geholpen met het inrichten van Exact Online. We konden vanaf dat moment meteen vol aan de slag met het Project Management abonnement.
Intussen werken we twee jaar bezig met dit pakket en naar volle tevredenheid. Enkele maanden geleden hebben wij weer een beroep gedaan op de consultant van BSH software om nog wat diepere uitleg te geven. Als gevolg van de uitbreiding van onze diensten raadde zij aan om ons abonnement uit te breiden met Abonnementen. Hier werken we nu ook een aantal maanden mee, weer naar volle tevredenheid.

Het is een groot voordeel dat onze accountant ook gebruik maakt van Exact Online, het voorkomt een hoop extra werk voor beide partijen. We werken intussen ook met twee andere pakketten, die gekoppeld zijn aan Exact Online (voor e-facturatie en voor snelle overzichtelijke rapportages, waarvoor de data realtime uit Exact worden gehaald).
Dit alles samen zorgt ervoor dat Exact Online voor ons een goed softwarepakket is.

Voor meer referenties: