100.000 studenten opgeleid met Exact Online (en dit aantal neemt snel toe)

100.000 studenten opgeleid met Exact Online (en dit aantal neemt snel toe)

Sinds 2009 hebben ruim 100.000 studenten tijdens hun studie leren werken met Exact Online. Naar verwachting zullen dit jaar nog eens 25.000 studenten volgen. Ivo Hoogwerf, verantwoordelijk voor het onderwijsprogramma van Exact: “We willen studenten voorbereiden op de beroepspraktijk en docenten ontzorgen.”

Standaard voor bedrijfsadministratie

Gratis software verstrekken aan studenten en opleidingen zien we als een mooie manier om Exact onder de aandacht te brengen bij de nieuwe generatie. Daarnaast maken we de kans groter voor onze klanten om personeel aan te trekken die al met onze oplossingen zijn opgeleid. Met onze onderwijsregeling zetten we met Exact Online de standaard voor het doen van de bedrijfsadministratie.

Verschillende onderwijsniveaus

Om voor scholen de drempel te verlagen om Exact Online in te zetten bij opleidingen is lesmateriaal ontwikkeld in samenwerking met educatieve uitgeverijen. Dat is gericht op verschillende onderwijsniveaus en opleidingen. Denk daarbij niet alleen aan financiële opleidingen op mbo-, hbo- en wo-niveau, maar ook aan MBO Manager Transport & Logistiek en MBO Horeca Ondernemer Manager. En we zijn heel blij dat sinds vorig leerjaar ook vmbo-leerlingen opgeleid worden met Exact Online Boekhouden.

Docenten ontzorgen

Niet alleen het boekhoudprogramma maar alle Exact Online oplossingen verstrekken we gratis aan opleidingen en studenten. Zo leren logistieke studenten werken met Exact Online Handel, technische studenten met Exact Online Productie en commerciële studenten met Exact Online CRM. Verder worden ook Exact Online Projectmanagement en Exact Online Salaris educatief gebruikt. Op die manier bereiken we zoveel mogelijk studenten en ontzorgen we tegelijkertijd docenten.