AB Software & Consultancy wint Exact Partner van het Jaar Award

AB Software & Consultancy wint Exact Partner van het Jaar Award

Softwareleverancier Exact heeft tijdens het jaarlijkse Partner Award-event zes partners bekroond met een onderscheiding. De grote winnaar is AB Software & Consultancy die de onderscheiding Exact Partner van het Jaar krijgt.

De IT-dienstverlener scoorde onder meer hoog op omzet, omzetgroei en klantloyaliteit en mag zich daarom een jaar lang de beste allrounder in het partnerkanaal van Exact noemen. ”De combinatie van bedrijfskundige kennis, de jarenlange ervaring in het automatiseren van productie- en logistieke processen en de gedegen Exact Software-kennis maakt AB Software en Consultancy een terechte winnaar”, aldus Paul Ramakers, COO bij Exact.

Speciale aandacht ging uit naar Toon Lepoutre. Hij won de oeuvre prijs, de enige award die aan een persoon wordt uitgereikt. Toon is als oprichter en eigenaar van partner ComputerPlan al 35 jaar verbonden aan Exact. ComputerPlan heeft een grote bijdrage geleverd in het partnerkanaal.

Overzicht van de overige winnaars:

  • Accellerator Award (de partner die de snelste omzetgroei liet zien) – Venéco
  • New Business Award (de partner die de meeste nieuwe klanten aantrok) – Advisie
  • Customer Loyalty Award (de partner die klanten het langste aan zich bindt) – ERP4U
  • Best Marketing Project Award (de partner met het beste marketingproject) – Axians

Onderscheidend vermogen

De uitreiking van de Exact Partner van het Jaar Awards is dit jaar voor de 31ste keer georganiseerd en vond plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Tijdens een feestelijke avond werd het belang van het partnernetwerk van Exact nogmaals aangestipt. De branchespecifieke kennis van de partners zorgt ervoor dat onder meer de finance- en ERP-oplossingen van Exact werken voor elk bedrijf in elke markt, ongeacht specifieke eisen of wensen.

“Ik ben ontzettend trots op de jarenlange samenwerking met onze partners”, zegt Ramakers. “Door de grote diversiteit spreken wij de taal van ieder bedrijf. Hun deskundigheid en kennis zorgt ervoor dat de software van Exact goed wordt geimplementeerd en de klanten ondersteund blijven.”

Exact feliciteert alle winnaars en bedankt ook alle overige partners die in 2018 hebben bijgedragen aan een succesvol jaar.