Exact introduceert app voor voorraadtellingen

Exact introduceert app voor voorraadtellingen

Voorraden snel up-to-date met nieuwe mobiele app

Exact Online voor Handel en Productie zijn uitgebreid met een mobiele app voor het tellen van je voorraad. Je medewerkers voeren de getelde voorraad per stelling of artikel makkelijk in met de app op hun smartphone. De tellingen komen automatisch in het voorraadsysteem en verwerk je met 1 druk op de knop. Zo is de voorraad snel up-to-date en dus betrouwbaar. 

Voorraadniveau onder controle

Veel handelaren en productiebedrijven ervaren onbetrouwbare voorraadniveaus. Daardoor hebben ze hebben een verhoogde kans op omzet- en klantverlies en ervaren dubbele invoer en verschillen. Het ongemak uit zich zichtbaar tijdens de jaarlijkse voorraadtelling. Dat wil je niet, want klanten verwachten een tijdige levering van hun bestellingen. Foutloze voorraadinformatie is daarbij cruciaal. Met de mobiele app Exact Online Voorraadbeheer krijg je de voorraadniveaus onder controle. Het is dus een prima hulpmiddel bij het digitaliseren van je magazijn

Belangrijkste kenmerken

 • Selecteer en registreer voorraadtellingen digitaal op een Android-smartphone.
 • Voorraadniveaus van individuele producten zijn direct bijgewerkt na invoer van de telling.
 • Vind het juiste product door het scannen van de barcode met de camera van je smartphone.
 • Onderscheid voorraadtelling van geplande/cyclus voorraadtellingen. 

Hoe werkt het?

Download Exact Online Voorraadbeheer in Google Play. Eenmaal geïnstalleerd en ingelogd, selecteer je het magazijn en de locatie. Daarna ga je de artikelen tellen.

Tip: Scan de barcode van het item met de camera van je smartphone om sneller te tellen en fouten te voorkomen.

Voor een cyclus van geplande tellingen selecteer je eenvoudig in Exact Online de artikelen die je gaat tellen. Net zoals je gewend bent als je een cyclustelling instelt. De app leidt je door het proces door de items in een overzichtelijke lijst te tonen. Begin te tellen en voer de echte voorraadniveaus in de app in. Ben je klaar met tellen, dan open je de voorraadtelling in Exact Online en verwerk je makkelijk en snel de voorraadverschillen. Zo heb je controle over de voorraad. 

Belangrijkste voordelen

 • Tijdwinst.
  Tel en corrigeer de voorraadniveaus efficiënt en in real time in een operationeel magazijn.
 • Foutreductie
  Door directe invoer van je tellingen voorkom je fouten. Je hoeft je tellingen namelijk niet eerst op papier te schrijven en daarna invoeren in het systeem.
 • Hogere leverbetrouwbaarheid
  Door het eenvoudige gebruik van de mobiele app, kost het weinig moeite om tussentijds de voorraad te tellen. Zo vergroot je de leverbetrouwbaarheid en voldoe je makkelijker aan de verwachtingen van je klant. 

Aan de slag 

Enthousiast geworden? Download gratis Exact Online Voorraadbeheer in Google Play door de QR code te scannen en lees de ervaringen van Textielstra.nl met deze app.

 

 

Nog geen klant van Exact? De app werkt met de volgende abonnementen: