Exact stelt Bart Lubberink aan als Director Hosting & Security

Exact stelt Bart Lubberink aan als Director Hosting & Security

Delft, 29 mei 2019 – Softwarebedrijf Exact heeft Bart Lubberink (44) benoemd tot Director Hosting & Security. Dit is een nieuwe functie binnen Exact waarin Lubberink leiding gaat geven aan verdere standaardisatie van hostingactiviteiten en cloudinfrastructuur.

Voorheen was hij onder meer werkzaam bij KPN, waar hij in diverse leidinggevende rollen verantwoordelijk was voor hosting, network-services en datamanagement voor grootzakelijke klanten.

Betrouwbare hosting

“Exact groeit hard en barst van de ambitie”, aldus Lubberink, die recent startte in zijn nieuwe functie. “In 2018 zijn er 59.000 bedrijfsadministraties bijgekomen die draaien op Exact Online. Het totaal op 31 december 2018 kwam daarmee uit op ruim 400.000. Om die groei bij te benen en een leidende rol te spelen in de ontwikkeling van cloudsoftware, moeten onze klanten kunnen rekenen op betrouwbare hosting.”

Cloud center of excellence

In zijn nieuwe rol geeft Lubberink leiding aan het team dat de cloudinfrastructuur optimaliseert, zodat zowel op dal- als piekmomenten de juiste capaciteit beschikbaar is voor een goede, constante performance.“Daarnaast zijn we gestart met een cloud center of excellence”, vertelt Lubberink. “Het doel hiervan is om nog meer voordelen te halen uit standaardisatie in zowel techniek als procedures, binnen een omgeving die bol staat van de innovatie en vernieuwing.”

Vertaalslag

Jeroen van der Heijden, Chief Technology Officer bij Exact: “Ik ben blij met de komst van Bart. Hij verstaat zowel de taal van ontwikkelaars als die van de business professionals. Hij maakt gemakkelijk de vertaalslag van technische mogelijkheden naar zakelijke doelstellingen – en vice versa. Dit helpt ons om onze cloudactiviteiten gereed te maken voor het realiseren van onze ambitie.”