Krijg inzicht met de nieuwe Dashboards voor Smart Shop Floor

Krijg inzicht met de nieuwe Dashboards voor Smart Shop Floor

Wil jij direct inzicht in lopende werkzaamheden op de werkvloer? Dat kan nu met het dashboard voor de productiemanager als uitbreiding voor Smart Shop Floor. Dit is de app voor Exact Online voor Productie waarmee medewerkers op de werkvloer onder andere bewerkingen starten en stoppen, productie- en machinetijden eenvoudig klokken, bewerkingsinstructies inzien.

Productiemanager dashboard

Met het nieuwe dashboard heb je inzicht in al deze werkzaamheden. Je weet nu wie momenteel aan het werk is, waarmee, op welk werkstation en wat de voortgang is. Via het productiemanager dashboard heb je zicht op bewerkingsstations en medewerkers.

  1. Scherm voor bewerkingsstations
    Op het scherm voor bewerkingsstations zie je welke machines er op dit moment in gebruik zijn, wie er op werken en aan welke order. Ook zie je de voortgang (verstreken tijd en resterende tijd). Met het filter aan de rechterkant van het scherm selecteer je de gewenste productieruimte of bewerkingsstations.
  2. Scherm voor medewerkers
    Het scherm voor medewerkers toont informatie over welke medewerkers er op dit moment waarmee werken, op welk bewerkingsstation en aan welke order. Ook zie je de voortgang (verstreken tijd en resterende tijd). Met het filter aan de rechterkant van het scherm, selecteer je de medewerkers die je wilt bekijken (zie ook onderstaande afbeelding).

 

Direct aan de slag

Direct met het productiemanager dashboard aan de slag? Controleer of in het scherm Rechten de Productiemanager is aangevinkt. Daarna verschijnt het menupad [Productie] Tijdsrapportage, Productiemanager dashboard.

Werk je nog niet met Smart Shop Floor in Exact Online voor Productie? Bij je abonnement zit 1 gratis Smart Shop Floor gebruiker. Dus je kunt het productiemanager dashboard direct uitproberen en ontdekken of de Smart Shop Floor interessant is voor je bedrijf. In dit blog lees je hoe je Smart Shop Floor inricht.   

Heb je suggesties ter verbetering? Geef deze door via de Support Portal