Nieuw: Eenvoudiger rechtenbeheer dankzij Gebruikersprofielen

Nieuw: Eenvoudiger rechtenbeheer dankzij Gebruikersprofielen

Met de introductie van Gebruikersprofielen in Exact Online voor Accountancy Professional verstrek je eenvoudig toegangsrechten aan gebruikers aan de hand van op voorhand eenmalig vastgelegde profielen. Daardoor hoef je niet voor elke gebruiker afzonderlijk rechten tot in detail in te stellen. Dat scheelt een hoop tijd.

Hebben bepaalde medewerkers dezelfde rechten tot bepaalde informatie en menu opties? Vanaf nu stel je die makkelijk in 1 keer in. Werk je in een kantoor met een groot aantal medewerkers dat bovendien fluctueert, dan is de nieuwe functie Gebruikersprofielen echt een uitkomst.

Makkelijk aanpasbaar

Treedt er een nieuwe medewerker in dienst bijvoorbeeld als relatiebeheerder, dan geef je hem/haar het profiel dat daarbij hoort. Maakt een medewerker promotie en verandert van functie, ook dan zijn de rechten tot bepaalde informatie zo aangepast. En indien gewenst kan je iemand ook twee profielen geven. Bijvoorbeeld een relatiebeheerder die de rechten krijgt van zowel relatiebeheerder als ook die van teamlead.

 

Tijdsbesparing

Als er een keer een recht wijzigt, dan hoef je niet alle gebruikers na te lopen om de rechten aan te passen. Dit doe je eenmalig in het gebruikersprofiel en de rechten gelden voor alle medewerkers met dit profiel. Je leest het, met de functie Gebruikersprofielen bespaar je een hoop tijd, je voorkomt fouten en krijgt een duidelijk overzicht over de rechtenstructuur.