Vernieuwd medewerkersportaal salaris uitgebreid met verlofaanvragen

Vernieuwd medewerkersportaal salaris uitgebreid met verlofaanvragen

Het medewerkersportaal van Exact Online Salaris heeft een metamorfose ondergaan. Behalve een nieuw en overzichtelijk uiterlijk, is het nu mogelijk om verlof aan te vragen.

Beveiligde verbinding

Verwerk je salarissen voor je klanten met Exact Online Salaris, dan verstrek je stroken en jaaropgaven wellicht al via het portaal. Daarmee verstrek je informatie via een beveiligde verbinding aan je klanten. Op jullie verzoek is het medewerkersportaal nu uitgebreid met verlofaanvragen.

Werknemers van je klanten hebben in een oogopslag zicht op:

  • hun verlofsaldo
  • de verlofopbouw
  • de 5 laatst opgenomen verloven
  • de laatste 5 loonstroken en jaaropgaven.

Daarnaast kunnen medewerkers een verlofaanvraag indienen. Degene die verlofaanvragen moet goedkeuren, ontvangt hiervan een melding via Mijn[Kantoor]. Hij kan dan de aanvraag goed-, dan wel afkeuren. De aanvrager ziet dit dan direct op zijn scherm.

Rollen en rechten

Als accountant kun je per klant rollen en rechten toekennen voor goedkeuren aanvragen en ook per klant verlofsoorten instellen. Het aanvragen van verlof staat standaard aan voor nieuwe klanten. Gebruiken je klanten al het medewerkersportaal, dan staat standaard aan dat medewerkers verlof aan kunnen vragen. Wil je dit niet, zet deze mogelijkheid dan uit. Hoe je dat doet, zie je in deze online training (3 min.)

Het vernieuwde medewerkersportaal is 14 december beschikbaar voor klanten waarvoor jij als accountant de salarissen verwerkt met Exact Online Salaris. Heb je suggesties ter verbetering? Dien ze in via de Support Portal en wie weet zie jij jouw idee straks terug in de software.